11060875_513201435498404_4620676611528836848_n.jpg

Menu

This is the page description.

—  Amuses  —

 

Rillette van varken met stokbrood 12

 

Huisgemaakte gefrituurde visreepjes met tartaar 12

 

Calamari fritti met huisgemaakte tartaar 9

 

Bordje Prosciutto  14

—  voorgerechten  —

Voorgerechten met een sterretje kunnen als hoofdgerecht worden verkregen mits een supplement van 6 euro.
 

 

 Huisgemaakte kaaskroketten*
€16

 Scampi diabolique*  
€18

Burrata met basilicum en pijnboompitten 18

 Gerookte zalm met gepocheerd ei
€18

 Tomaat mozzarella  
€17

 Escargots met kruidenboter*
€17

 Rundscarpaccio
met parmazaan, rucola en pijnboompitten*
€17

 
Restaurant_Jachthaven
 

—  Hoofdgerechten  —

Alle gerechten worden geserveerd met verse frietjes, pasta of puree.

Kabeljauw met pastaparels, spinazie en feta 28 

Sliptong meunière met salade en verse frietjes 28 

Toast gerookte zalm  24 

Gebakken scampi met pastaparels en feta  24 

Scampi diabolique met salade en verse frietjes 24 

Pastaparels met burrata, geitenkaas en getomateerde saus (veggie)  21

 

Filet mignon met salade, verse frietjes en saus (champignon, peper, béarnaise, lookboter) 28

Côte à l’os met salade, verse frietjes en saus (champignon, peper, béarnaise, lookboter) 29pp

(enkel per 2 personen)

Côte à l’os maison: gelakt en gerookt, salade en verse frietjes 29pp

(enkel per 2 personen)

Varkenswangetjes met Oudenaards bruin, salade en verse frietjes 24 

Steak tartaar, salade en verse frietjes 24

  

Pasta’s

Pasta maison (zwartewoudham, courgette, champignon en roomsaus) 19

Pasta scampi en gerookte zalm 23 

Pasta Provençale met mix van champignons (veggie) 20

 

Salades

Salade scampi  22

Salade met kip, perzik en krielaardappelen  21

Salade Tagliata  26

Salade tomaat-mozzarella (veggie)  23

 

Kindergerechten (tot 12 jaar)

Spaghetti bolognaise 12

Balletjes in tomatensaus met verse frietjes 15

Steak met verse frietjes 15

Kipfilet met appelmoes en verse frietjes 15

Kaaskroketten met frietjes 15

Jachthaven_chocomousse.jpg
 

—  Desserts  —

Huisgemaakte nagerechten.

 —  Dame blance  —
€8

 —  Citroensorbet met vodka  —
€9

 —  Coupe brésilienne  —
€8

 —  Coupe advocaat  —
€9

 —  Crème brulée  —
€8

 —  Chocolademousse  —
€9

 —  Sabayon natuur  —
€9

 —  Sabayon Grand Marnier  —
€10

Pannenkoeken
Pannenkoeken worden enkel geserveerd op zondag tussen 15.30u en 17.30u.

 —  Twee stuks met boter en suiker  —
€4.5

 —  Twee stuks met vanille-ijs  —
€6

 —  Twee stuks mikado  —
€7